Е-уписи на студенти

Првиот академски час на студентите запишани во прва година во академската 2019/2020 година на Технолошко-технички факултет Велес, ќе се одржи на ден 01.10.2019 година (вторник) со почеток во 11.00 часот.

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top