Е-уписи на студенти

Се покануваат студентите да присуствуваат на третиот по ред натпревар во ораторство УКЛО ТРИВИУМ.

 

Настанот ќе се одржи на 24 април 2018 година, 11 ч. 

зграда на поранешна Касарна.

 

Ораторскиот натпревар е на тема:

Quo vadis, студенту?  Правата на студентите во 21 – от век! 

и се одржува во рамки на одбележување на Денот на основањето на УКЛО.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top