Е-уписи на студенти

IRO UKLO ве информира дека е објавен конкурсот за Fulbright student стипендијата за школската година 2019-20. Оваа стипендија ги покрива сите трошоци (виза, патување, сместување, студирање и сл.) и може да се квалификуваат, да аплицираат сите студенти кои ќе дипломираат до крајот на оваа календарска година, студентите кои се запишани на магистерски или докторски студии во Македонија или во било која држава и сакаат да направат истражување за нивните магистерски или докторски тези.
 
Подетални информации можете да најдете на следниот линк:
 

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top