Е-уписи на студенти

Технолошко-технички факултет Велес, на ден 11.12.2017 година (понеделник), со почеток во 11 часот, организира промоција на дипломирани студенти на прв и на втор циклус студии по повод 8 Декември, патрониот празник на Универзитетот „Св.Климент Охридски“ Битола. Промоцијата ќе се одржи во просториите на Факултетот во Велес.

                  Дипломирани студенти на прв циклус студии

1. Винета Анастасовска

13. Маја Велковска

2. Кристина Димитрушева

14. Искра Стојчевска

3. Марија Маџовска

15. Милена Дивјакоска

4. Марија Ристевска

16. Корнелија Стојановска

5. Радмила Велјановска

17. Оливер Христов

6. Мартина Илиоска

18. Танасула Димитровска

7. Анита Сарџоска

19. Александра Стојчевска

8. Филиз Мусоска

20. Наташа Апостолова

9. Климентина Наумоска

21. Александра Спасовска

10. Сузана Мечкароска

22. Аница Попоска

11. Мирјана Стојкоска

23. Мартина Кузмановска

12. Горан Стојаноски

24. Спаса Кристо

 Дипломирани студенти на втор циклус студии

1. Даниела Вељаноска 

2. Гордана Марковиќ

3. Наталија Трајческа

4. Фани Гулевска

5. Арсе Петрески

6. Илија Бузлевски

 

 

 

 


  

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top