Е-уписи на студенти

Првата Студентска Смотра на трудови со меѓународно учество (од екс- Ју простори) ќе се одржи на ФЗНХ на 14. Дек. 2017 година по повод 70-години ФЗНХ! 

Word Full Paper Template

  Е-сервиси за студенти

                   

Е-курсеви

План за реализација на настава 

Прв циклус студии

Втор циклус студии

Трет циклус студии

 

loader

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top