Е-уписи на студенти

Почитувани,

Би сакале  да Ве потсетиме дека денес е последен рок за доставување на вашите трудови  за Универзитетската интерна конференција УКЛО21-УИК за коишто претходно сте доставиле  Пријава за учество.

За таа цел, замолуваме најдоцна до 14.08.2017 година (понеделник) да го доставите пријавениот труд, а доколку тоа не го направите во овој рок, ќе сметаме дека сте го откажале вашето учеството на конференцијата.

Доколку трудот е доставен, замолуваме да не го земете во предвид ова потсетување. 

Со почит,

Организациски одбор

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top