Е-уписи на студенти

Ве известуваме дека после преговорите со ЕУ ИНСТИТУТОТ за Менаџмент, Право и Дипломатија-Скопје и Технолошко-техничкиот факултет Велес, ќе се одржи ЕДУКАТИВЕН СЕМИНАР под наслов: ЕМПАТИЈА И ХРАНАТА КАКО ЛЕК на ден 04.08.2017 (петок) во Скопје.
 
Секој учесник освен што ќе се здобие со исклучително вредни знаења ќе има извонредна можност да добие и ДИПЛОМА ЗА СОРАБОТКА и успешно помината едукација за ГОВОР НА ТЕЛО која вредно ќе им служи во споственото CV за понатаму.
 
Во прилог е поканата и програмата за настанот.
 
Напомена: Присуството на семинарот е БЕСПЛАТНО!
 
Пријава на меил: jordan.martinovski@uklo.edu.mk

Покана

Програма

 

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top