Е-уписи на студенти

Почитувани,

 

Службата за наука ве информира во врска со отворените повици во рамки на Програма Хоризонти 2020 за сл. програмски столбови:

 

Општествени предизвици и

Индустриско лидерство

 

Подетални информации: https://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/index.html

На посочениот линк можете да се информирате и за престојните повици во трите програмски столбови и двете специфични цели на Програмата.

Ве замолуваме информацијата да ја проследите во единицата.

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top