Е-сервиси за студенти

 

 Електронски уписи на студенти

 

Е-курсеви

 

Сите кандидати кои се пријавиле електронски за уписите, потребно е да ги достават и потребните документи во студентската служба.

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top