Е-сервиси за студенти

 

 Електронски уписи на студенти

 

Е-курсеви

 

Доцент д-р Сашко Мартиновски

Биографија

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Sasko_Martinovski 

Книга: GIS Modelling for Strategic Planning of the Urban Environment

Morebooks: https://www.morebooks.de/store/gb/book/gis-modelling-forstrategic-planning-of-the-urban-environment/isbn/978-3-330-05834-7

Amazon: https://www.amazon.com/Modelling-Strategic-Planning-Urban-Environment/dp/333005834X

UKLO Repository: http://eprints.uklo.edu.mk/view/creators/Martinovski=3ASasko=3A=3A.html

 

 

iKNOW moodle uklo Tempus mon   

Go to top