Е-сервиси за студенти

                            Упатство за Iknow

                                Упатство за студентска анкета

  Електронски уписи на студенти

  Е-курсеви       

                                               Книга за ТТФВ

 

 

 

 

 

 

 

Редовен проф.д-р Горица Павловска

Биографија

Листа на објавени трудови

Одлука и реферат за избор во наставно-научно звање редовен професор

Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите., Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Gorica_Pavlovska

 

iKNOW moodle  Tempus mon   

Go to top