CEEPUS мрежата CIII-HR-1404-01-1920 Adriatic-Pannonian-Black Sea Food Connect вклучува 8 партнерски универзитети од 7 држави: Хрватска, Босна, Молдова, Бугарија, Романија, Македонија и Србија
 
Крајниот рок за апликација за зимскиот семестар за академската 2019/2020 е 10 јуни 2019 година.

 

 

iKNOW moodle  Tempus mon    

 

Go to top