Menu

Администрација


АдминистрацијаВЕЛЕС

Секретар:

Надица Панзова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (102)

Технички секретар:

Македонка Бузалкова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202

Факс: +389 (43) 211-204

Референт на студенски прашања:

Сашко Попов

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (101)

Одговорен сметководител:

Александра Петкова Андова

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (103)

Референт за ЕКТС:

Бошко Петровски

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Тел.:  +389 (43) 211-202 лок. (101)

IT-Администратор

М-р Јордан Мартиновски

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

КИЧЕВО

Референт на студенски прашања:

Виолета Спасеноска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Tел.:     +389 (45) 220-320

Факс:    +389 (45) 220-320

Администратор

Кристина Алексоска

e-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

БИТОЛА

Референт на студенски прашања:

Венцислав Бондиќов

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 

Е-сервиси за студенти

iKNOW

Е-курсеви

moodle

ОГЛАСНА ТАБЛА ВЕЛЕС

 Copyright © Технолошко-Технички Факултет Велес