Menu

Асистенти, лаборанти и демонстратори

Асистенти

 

М-р Татјана Блажевска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

https://www.researchgate.net/profile/Tatjana_Blazevska

 

М-р Везирка Јанкулоска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

https://www.researchgate.net/profile/Vezirka_Jankuloska

 

Лаборанти и демостратори

 

Д-р Марија Менкиноска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

https://www.researchgate.net/profile/Marija_Menkinoska

  

Наташа Никоска

e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Сандра Нешова Крајчев

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

Е-сервиси за студенти

iKNOW

Е-курсеви

moodle

ОГЛАСНА ТАБЛА ВЕЛЕС

 Copyright © Технолошко-Технички Факултет Велес