Menu

Контакт

 

            Picture1

 

               ВЕЛЕС

               Адреса: ул. Димитар Влахов бб, 

               1400, Велес, Македонија

               E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

               Телефон: +389 (43) 211-202

               Факс: +389 (43) 211-204

 

              КИЧЕВО

              Адреса: ул.Рудничка бб., 

              6250, Кичево, Македонија

              E-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

              Телефон: +389 (45) 220-320

              Факс: +389 (45) 220-320

Е-сервиси за студенти

iKNOW

Е-курсеви

moodle

ОГЛАСНА ТАБЛА ВЕЛЕС

 Copyright © Технолошко-Технички Факултет Велес