Menu

Резултати Битола

Прикажи # 
# Наслов Датум на објавување
1 Рез.втор колокв.Прехранбена микробиологија 12 Јануари 2016
2 Рез.втор колокв.Анатомија и Имунологија 12 Јануари 2016
3 РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ СУРОВИНИ ВО ПРЕХРАНБЕНАТА ИНДУСТРИЈА 11 Јануари 2016
4 РЕЗУЛТАТИ ОД ВТОРИОТ КОЛОКВИУМ ПО ПРЕДМЕТОТ ХРАНА И КУЛТУРА 11 Јануари 2016
5 Прелиминарни резултати по предметот Угоеност и недохранетост 11 Јануари 2016
6 Резултати од колоквиум 2 по предметот Претприемништво 05 Јануари 2016
7 Прелиминарни оценки од предметот Основи на компјутерско работење_ 30 Декември 2015
8 Рез.втор колокв.Нова храна 30 Декември 2015
9 Резултати од колоквиум 2 по предметот Познавање на исхраната 1 27 Декември 2015
10 Резултати од колоквиум 2 по предметот Вовед во прехранбена технологија и биотехнологија 27 Декември 2015

Страница 1 од 44

Е-сервиси за студенти

iKNOW

Е-курсеви

moodle

ОГЛАСНА ТАБЛА ВЕЛЕС

 Copyright © Технолошко-Технички Факултет Велес